1 литър течен екстракт от маслинови листа

Произведен от италианската компания Evergreen Life Products по патентована технология. Препоръчително е да се пие всеки ден по 70 мл., за да набавите на тялото си всички необходими вещества, съдържащи се в тази уникална напитка. Съдържание на нутриенти в 1 литър - олеуропеин 2656 мг, хидрокситирозол 453 мг, олеионова киселина 1393 мг- , рутин 237 мг, тирозол 174 мг и др.

ВАЖНО: В отговор на много запитвания относно вкуса на продукта - екстракта от маслинови листа НЕ е мазен, има приятен плодов вкус, съвсем леко горчив, може да се пие самостоятелно или като се смеси с вода или с натурален сок.

ПОРЪЧКА НА OLIFE

Моля обадете се на тел. 0895 656964, или можете да направите поръчка директно от Италия от тук.

Можете да поръчате една или две бутилки от екстракта, за да го опитате и да се убедите в ползите за вашето здраве. Цена за 1 бутилка екстракт 1 литър - 60.00 лв.

Пакети с отстъпка при поръчка на 6, 12 или 24 бутилки!

СРАВНЕНИЕ

Полезните вещества, които се съдържат в 1 бутилка от екстракта от OLIFE, се равняват на същите, но съдържащи се в 30 бутилки зехтин от най-висок клас екстра върджин. Една дневна доза от екстракта 70 мл. се равнява на 2 бутилки зехтин (без калориите, които се съдържат в зехина!)

Получавате всички ползи за тялото , които носи средиземноморската диета, само от един продукт - OLIFE течен екстракт от маслинови листа.