ЗА КОМПАНИЯТА

Италианската компания Evergreen Life Products е основана през 2009 г. и днес самостоятелно разработва и произвежда продукти на база екстракт от маслинови листа от най-високо качество.

Благодарение на изградената мрежова стратегия за развитие на компанията, тя вече обединява десетки хиляди души от целия свят – Италия, Великобритания, Германия, Испания, Франция, САЩ, Русия и България.

ПРЕЗИДЕНТЪТ НА КОМПАНИЯТА

ЛИВИО ПЕЗЛЕ
"От самото начало имах една мечта – да създам собствен продукт, уникален по рода си, достъпен за колкото се може повече хора, който да им дарява здраве, благополучие, да подобрява самочувствието им.

Преди много години, пътешествайки из Средиземноморието, на о-в Кипър се запознах с един лекар, който ми разказа как неговия дядо е излекувал стотици хора с отвара от маслинови листа. Оттогава в мен възникна настойчивото желание да направя това драгоценно за здравето средство достъпно за колкото се може повече хора.

Преди 10 години промених своя начин на живот и посветих своите усилия към това да произвеждам здравословни продукти в моето стопанство, намиращо се близо до абатство Розацио, на източните хълмове на областта Фриули, Италия.

От този момент нататък започнах да задълбочавам познанията си за маслиновите листа, събрани в хода на моите пътешествия по Източното средиземноморие. Към това време се отнасят и първите ми експерименти по създаването на напитки и отвари от маслинови листа, които да са приятни на вкус и същевременно да запазват всички активни лечебни компоненти.

Първоначално го разпространявах чрез традиционните търговски канали – аптеки, дрогерии, магазини за здравословни храни, но макар продажбите да бяха добри, аз бях недоволен поради бавното разпространение на информацията за този толкова ценен продукт. Поради тази причина се роди и компанията за мрежови маркетинг Evergreen Life Products – създадена да разпространява продуктите съдържащи фирмения екстракт от маслинови листа. Компания за всеки, който се грижи за своето физическо здраве и материално благополучие, иска да сподели своя опит с хората и да получи за това заслужено материално възнаграждение.

Възможно е и вие да поискате да станете наши редовни клиенти или регионални партньори

С уважение и най-добри пожелания: ЛИВИО ПЕЗЛЕ

ЗА ПРОДУКТИТЕ

От самото начало ние преследвахме една единствена цел – да създадем продукт, въз основа на полезните свойства на маслиновите листа, известни още от древността. В тази дейност приложихме най-новите технологии и създадохме OLIVUM – патентован фирмен екстракт от маслинови листа, богат на олеуропеин, олеинова киселина, хидрокситирозол (най-мощния антиоксидант), тирозол, рутин и др.

Екстрактът се използва за производството на десетки видове продукти - (OLIFE, OSPRINT, OJELLY, Alexandra Cosmetics, Mediterranean Secret, Natural Care и др.), като водещ и най-търсен продукт от всички се явява фирмената напитка OLIFE 1000 ml

Сам изпробвах всички създадени напитки, заедно с членовете на моето семейство и останах удивен от благоприятния ефект, който те оказват върху здравето.

С много усилия и с помощта на специалистите в моята научна лаборатория успях да създам екстракт от маслинови листа, който нарекох OLIVUM. Именно той е вложен в най-популярния наш продукт - OLIFE, който горещо ви препоръчвам да опитате.

Щателните анализи, които бяха проведени във фармацевтичния факлутет на университета в Триест, доказаха, че активните компоненти в този екстракт са запазени в много висока концентрация. Това ме убеди да започна производството на този необикновен продукт.